تخفیف!

درآمدی تاریخی بر نظریهٔ هنر

نویسنده: رابرت ویلیامز
مترجم: نادره سادات‌سرکی و سارا زمانی
‏موضوع: هنر
‏مشخصات نشر: تهران، هرمس

 

 

چند صفحه از کتاب را اینجا بخوانید:

 

 

 

قیمت اصلی ۴۸۶,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۴۳۷,۴۰۰ تومان است.

موجود

جزئیات کتاب

نوبت چاپ:

2

تعداد صفحات:

548 صفحه

نوع جلد:

شومیز

نوع کاغذ:

بالک

قطع:

رقعی

شابک:

978-600-456-287-4

سال چاپ:

1403

درباره نویسنده

رابرت ویلیامز

رابرت ویلیامز

رابرت ویلیامز محقق بین‌المللی در حوزهٔ هنر رنسانس ایتالیا و تئوری هنر بوده است. او در سال 1988 مدرک دکترای خود را دانشگاه پرینتسون دریافت کرد و در سال 2018 درگذشت.

رابرت ویلیامز در کتاب درآمدی تاریخی بر نظریۀ هنر ثابت می‌کند که چندان مهم نیست که افلاطون چه چیزی گفته است. افلاطون، هرقدر هم علیه خطابه و شعر سخن گفته باشد، و هرقدر نقاشی و مجسمه سازی را منکوب کرده باشد، باز هم خود، خطیب است و نمایشنامه‌نویس و در نهایت هنرمند. رابرت ویلیامز، سعی می‌کند سیر تغییر نگاه عمومی نسبت به هنر را ردگیری کند و آن را در روایت‌ها و تحلیل خودِ آثار هنری نشان دهد. با این نگاه نو، خواهیم دید که افلاطون، اگوستین قدیس، داوینچی و … چگونه در ارتباط با زمینۀ تاریخی هنر خودنمایی می‌کنند. این کتاب درآمدی است بر تاریخ اندیشه در باب هنر و تلاش آن بر این است  به شکلی مختصر و شفاف، نمایی کلی از تفکر غرب دربارهٔ هنرهای تجسمی، از زمان باستان تا اوایل قرن بیست و یکم، توضیح داده شود.
«درآمدی تاریخی بر نظریهٔ هنر» شش فصل دارد: دورهٔ باستان و سده‌های میانه، دورهٔ مدرن آغازین، روشنگری، سدهٔ نوزدهم، اوایل قرن بیستم، پست‌مدرنیسم.

نشر هرمس از اسن دسته منتشر کرده است:

سرآغاز کار هنری

چیستی هنر

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “درآمدی تاریخی بر نظریهٔ هنر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *